vineri, 18 iulie 2008

te pozezi facand sex, iti asumi responsabilitatea

!!! POSTUL CONTINE MATERIALE EXPLICITE!!!

De plictiseala am intrat si eu pe diverse site-uri autohtone, dedicate adolescentilor, aceste stralucite viitoare generatii, cu gandul ca poate, poate dau de ceva sa ma inveseleasca; zis si facut, ete ce am gasit:

articol de pe popcorn.ro
Ex-ul a postat poze cu mine goala pe internet!

Internetul este plin de imagini care surprind oamenii in ipostaze intime. Adesea, ele sunt postate fara acordul protagonistilor. Este si cazul Marei (17): pentru ca s-a despartit de prietenul ei, acesta a vrut sa se razbune!
Cazul
Ceea ce mi se intampla mie in prezent este o adevarata nebunie! Cu Serban, ultimul meu prieten, am fost impreuna 14 luni, iar relatia a fost de fapt super buna! Ne-am potrivit si in pat. M-am despartit de el insa pentru ca m-a inselat la o petrecere. Asta s-a intamplat in urma cu aproximativ doua luni.

E drept ca dupa aceasta a venit la mine implorandu-ma sa fim din nou impreuna, dar eu am ramas ferma pe pozitii! Pur si simplu nu sunt de acord cu ideea aceasta de a-ti insela partenerul. Acum pur si simplu nu mai pot sa-mi revin de cand mi-a povestit o prietena ca Serban a inceput sa arate in stanga si-n dreapta poze cu mine dezbracata.

Ba, mai mult, se pare ca a postat si pe Internet cateva. Normal ca initial nu mi-a venit sa cred asa ceva. Serban este un tip al extremelor, dar nu l-as fi crezut in stare de asta. Din contra! Pe urma mi-am adus aminte ca odata, m-a pozat cu telefonul lui mobil in timp ce eram goala! Iar alta data a facut poze cu noi in timp ce faceam sex - a folosit un aparat care putea fi programat sa se declanseze singur.

Cum spuneam, Serban era mai ciudat uneori. Eu si prietena mea nu a trebuit sa facem prea multe investigatii: Serban chiar a pus pe Internet pozele cu noi doi facand sex. Acum sunt super socata si mi-e foarte rusine!
Mara (17)



In primul rand vreau sa-ti spun ca numai o proasta si-ar face poze goala sau poze cu prietenul in timp ce fac sex, da de ce ti-ai face asa ceva? Vrei cumva sa te revezi facand sex? Esti curioasa cum arati cand ti-o pui? Sau te crezi o viitoare actrita porno si vrei sa inveti miscarile ideale? Cat de penibil poti sa fi!
Exact ca profa aia de franceza, din Zalau,, care s-a filmat si pozat alaturi de sot facand sex, si apoi toanta a pus materialul in share pe DC, credea ca nu le va lua nimeni?

ete si filmul cu profa de franca( o naspeta pararea mea):




Repet DE CE DREAQ M-AS POZA GOL/A SAU FACAND SEX CU PRIETENA/U?
Vorba aia" Radem, glumim, futem si platim"; papusa mica si sexuasa, daca faci lucruri kynky iti asumi si unele responsabilitati, pacat ca nu ai pus si o poza sa vad cat de (ne)buna esti.

4 comentarii:

AnXiety spunea...

Pentru ca e kinky :)

Si pentru ca e interesant si pentru ca e urat din partea lui si un gest razbunator la nelocul lui...

abissul spunea...

ete na, fratilor nu va mai pozati sau filmati cand faceti sex sau sunteti in posturi indecente, punct si gata

AnXiety spunea...

Punct si de la capat.

E ca si cum eu as veni la tine acas si ti-as face o poza cand esti pe buda si dupa as posta-o. Ti se pare ok?

Anonim spunea...

Brasov blog meet #1
http://powerpuff-blog.blogspot.com/2008/07/brasov-blog-meet-1.html