marți, 15 iulie 2008

Stirile care ma dispera

Dupa cum am precizat in postul de ieri, azi o sa ma iau de 3 lucruri care, pe mine sincer m-au lasat craca sau daca preferati cu un oarecare WTF pentru cateva minute bune:

1. Unu s-a sinucis ca a picat bacul
Notele luate la scoala fac din nou victime: un absolvent al Colegiul National "Decebal", din Deva, s-a spanzurat in curtea casei dupa ce a picat examenul din cauza notei de la chimie, desi celelalte note au fost de 9,00 si 10,00.

Panfil Botezan terminase unul dintre cele mai apreciate licee din judetul Hunedoara, cu media 8.00, dar a picat proba de chimie si, potrivit anchetatorilor, nu ar fi putut trece peste acest lucru. Urmarea: parintii l-au gasit atarnand de un copac din curtea casei.
Celelalte note: 9,00 si 10,00
Incep prin a spune sa-i fie tarana usoara si Dumnezeu sa-l odihneasca, desi , a renuntat la toate placerile si oportunitatile vietii pentru nimic, s-a vandut foarte ieftin.
Si eu am trecut prin BAC si stiu cum este atmosfera, stresul and restul, dar totusi si te omori pentru ca ai picat la o materie?
In plus din cate am inteles la celelalte avea numai note bune si apoi cine dreaq l-a pus sa dea la chimie? Nu putea sa dea la sport, istorie, filosofie sau o materie mai usoara sau pe care o stapanea cat de cat?
Ma minunez cum pot altii sa renunte la viata pentru un nimic.

2. Ramona din Cheeky Girls s-a despartit de prietenul ei

Mare tam-tam ca aia din Cheeky Girls; s-a despartit de pretenul ei, un oarecare britanic, batran si cu o functie inalta pe la ei.
Ce sa spun? Mare branza, in primul rand cine sunt alea? Au scos si ele o melodie si gata sunt dive, ah Doamne,apoi una din ele a infascat o personalitate cunoscuta din Anglia, bineanteles prin farmecul si inteligenta ei, prin vocea si eleganta( o da!) si acum ca s-a despartit trebuie sa facem stire nationala, s-o plangem pe saraca fata, ete pulw cum prefera sa spuna un prieten, o stire de 2 bani exact ca stirile din sport, ce a facut chivu, ce a mancat , bagati stiri adevarate nu ne mai plictisiti cu frectii.

3.Costel Busuioc rulz( not)

Alt mare tam-tam : Costel B feat Iglesias, oais ce mare vedeta a ajuns ala, micu si gras; din punctul meu de vedere bravo lui, a ajuns acolo prin talent si noroc sau bulan chior si nu prin munca cum spun multi; dar dupa ce am vazut lucrul oribil pe care l-a facut in emisiunea lui Dan Bitman mai ca-mi vine sa-i f0t o palma dupa ceafa cand o sa-l intalnesc, da cum iti permiti mai porcusor mic si umflat de guineea, cu voce de tenor desigur, sa faci fite in fata lui Dan B? Cum iti permiti sa-i spui ca el nu o sa aiba poster ca al tau? Ai dat de bulan si gata te crezi mare scula? Te vezi castigator de Eurovizion sau cu discul de platina in mana? Imi place de el, e un noob care se crede net superior unuia care a facut cariera in domeniul muzicii( celebritatea i s-a urcat la cap, sa-i dea dreaq unu o bastarca dupa ceafa sa coboare pe pamant din nou); pentru lucrul asta mizerabil sunt si voi ramane fan anti Costel Busuioc FOR EVER END EVER, chiar daca va ajunge cel mai bun cantaret de pe planeta asta.

Un comentariu:

Ionut spunea...

"In plus din cate am inteles la celelalte avea numai note bune si apoi cine dreaq l-a pus sa dea la chimie? Nu putea sa dea la sport, istorie, filosofie sau o materie mai usoara sau pe care o stapanea cat de cat?"

Nu stiu cum ai trecut tu prin BAC, dar iti pot spune ca esti cam paralel.Probabil baiatul era la mate-info, iar materiile mai usoare, in afara de chimie, erau fizica, biologia si informatica.